Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Bloggers Bertuah !


Assalammualaikum semua ^^
dan Selamat... Bella rasa sekarang ni dah masuk waktu pagi, So, Good Morning! 

sebab Jam di Laptop menunjukkan Jam 12:14 a.m . Sok malam, Bella akan bergerak ke PutraJaya dengan kawan-kawan yang lain dari Johor Bahru sebab ada program yang Gemssspak gitu!

Oklah, straight to the point, Lagipun mata Bella dah berat ni. Nak tertutup dari tadi. Bella harap, Bella takdalah merapu sebab dah mamai-mamai masa menaip ni. Baru-baru ni Bella jadi sponsor tuk 
Segmen Mimik Muka Melampau yang dirasmikan oleh Blogger Cik Sitiso, seperti yang dijanjikan, Bella akan review blog-blog bertuah ni sebab ni lah pertama kalinya Bella review Blog Blogger-blogger.

Check It Out !


First and foremost, 
Cik Alynn Blogger.
Bella rasa dia ni suka cartoon yang comel-comel.
Kat situ, dia ada cakap dia minat kucing.
So, siapa-siapa yang minat kat kucing bolehlah share-share dengan Cik Alynn kita ni
Blog purple yang simple :)
Seriously, Bella suka dengan gambar mimik muka melampau dari dia.
Comel  dan nampak natural.
Lau korang nak tau kenalah terjah Blog Beliau.
C-L-I-C-K  H-E-A-D-E-R



Secondly,
Ada persamaan tak gambar doodle kat header tu dengan muka blogger satu ni ?
Cam ada iras-iras juga kan ?
Nama diberi ialah Miss Ifa Omar.
Before tu, mana blogger Perak sini ?
Sebab Miss Ifa ni orang Perak.
Ha! sapa yang nak kenal-kenal ngan dia, boleh follow Miss Ifa ya.
Btw, blog yang kemas sebab ada border colour pink tu,
so boleh nampak lah jarak antara sidebar dengan entry.
Bella rasa Miss Ifa ni peminat merah jambu. 
C-L-I-C-K  H-E-A-D-E-R



Kedua terakhir,
Dari header blogger ni, Bella rasa dia ni seorang yang simple.
Tapi, tak tau la pula kan sebab Bella tak kenal lagi.
Loading Blog yang laju.
So, visitor tak perlu tunggu lama-lama bila nak terjah blog si Dia ni.
Bella lupa pula nak kenalkan nama dia.
Sory-sory.
Nama si Dia ni ialah Nur Baiyah.
So,
C-L-I-C-K  H-E-A-D-E-R



LASTLY, Orang yang bertuah,
ialah.
awak ke ?!
siapa ?
....
Bella rasa dia ni peminat K-Pop!
Bella pun minat tapi sekarang ni buzy betul ngan pelbagai tugasan.
Pusing-pusing 360 darjah.
Korang mesti pelik tengok header dia kan sebab kosong semacam je.
Relax!
Blogger ni tengah dalam proses nak tukar template.
So, korang tunggulah masanya nanti.
Mana tau, masa tu header dia paling gemssspak!
Kan?
C-L-I-C-K  H-E-A-D-E-R



Bella rasa, semua yang Bella review ni, adalah new Bloggers. Bella pun still baru sebab Bella start berblog secara official masa 19 January 2013. Baru ja kan masa tu. Baru 2 Bulan ++. Korang jangan lupa terjah blog mereka tau ^^ Btw, Bella sangat buzy sekarang :( Assignment+Tutorial+Catch Up Mengcatch Up Study+Aktiviti



10 comments:

CikAinaa said... Reply To This Comment

perghhh. review blog lah skrg nih :)

ct siti said... Reply To This Comment

hai awk, tq ! :D

Ifa Omar said... Reply To This Comment

feveret kaler sis biru, pink pilihan ke2..thanks bella!! :D

CiK Bella said... Reply To This Comment

First time review blog blogger ><

CiK Bella said... Reply To This Comment

Hai !
Sama-sama ^^

kechikkechikpuntakpe said... Reply To This Comment

terima kasih review blog alynn :) teharu :')

CiK Bella said... Reply To This Comment

laa, yeka ?
Ingatkan Pink :)
Sama-2

CiK Bella said... Reply To This Comment

Sama-2. laaaa, jangan la T__T

Danee said... Reply To This Comment

thanks for the review . hihi ^^ ruginye review time blog tngh bruk >.< anyway thanks :D

CiK Bella said... Reply To This Comment

Haha, tak pa-2 . Nanti lama-2 Gemsspak la tu ! :)
Sama-2