Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hadiah Comel dari Indonesia


Assalammualaikum dan Salam rindu dari Bella ^^
Bajet rindu, padahal hampir hari-hari juga dok update Dinding comot ni.
Hehe,

Bella tak nak tulis panjang-panjang untuk entry petang ni.
InsyaALLAH malam ni Bella share lagi Hadis yang lain tuk ingatan bersama ^^
Siapa yang belum baca Sharing Hadis #1, boleh click kat SINI.

 Gambar hiasan dari Pak Cik Google

Bella dapat hadiah panas-panas dari ladang tau.
Takda lah.
Hari tu kawan Bella yang comel tu travel kat Indonesia dengan family.
So, dia belikan Bella hadiah yang comel juga^^
Nak tau hadiah dia ?
 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bella tak nak lah suruh korang scroll lama-lama.
Hehe.
.
.
.
.
.
.
.
Ni la hadiah yang comel tu
.
.
.
.
.
.
.
 Eh mana?
.
.
.
Ha! ni la dia

 Comel tak ?
Colour Pink lagi tu ^^
.
.
.


Baju tido ni siap ada collar lagi tau.
Jangan main-main. hehe,
.
.
.
Ni sulaman yang ada kat pocket baju tu.
Comel gitu tau

.
.
.
Last sekali,
Ni ada nenek comel yang jaga Bella masa Bella tido
*merepek*


Bella nak say Thank You, Kamsahamnida, Terima Kasih kat kawan Bella yang comel tu cause ingat juga kat Bella masa dok melancong kat Indonesia tu
^^


6 comments:

heirizalieyana said... Reply To This Comment

cntik,,wrna pink gitu

CiK Bella said... Reply To This Comment

tula, Pink comel :)

CikAinaa said... Reply To This Comment

Untunglahh dapat baju.... :p

CiK Bella said... Reply To This Comment

haha, nanti jgn lupa ole-2 dari keluarga angkat ar :p

Ujud Al-ikhwan said... Reply To This Comment

melancong bisa buat kita menabung tuk masa kemudian, kenang-kenang seumur hidup :) elok sangat la tu :p

CiK Bella said... Reply To This Comment

Betul tu, Semua tu kenangan yang kita akan kenang nanti :)