Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Betul Atau Tidak ?


Assalammualaikum dan selamat petang semua.
Disebabkan cuaca agak panas petang ni, Bella malas nak update pasal
Our Journey To Putrajaya Sabtu dan Ahad baru-baru ni.
Bella pun tak tau apa lah hubung kait antara cuaca dengan malas nak berentry tu.

Btw, Bella nak bagitau yang Perjalanan kami tu pernuh Drama la juga.
Nanti Bella story mory k!

So, petang ni korang cerTry scroll ke bawah dan hayat gambar-gambar yang ada.
Betul atau Tidak ?
Korang rasa, korang tergolong tak dalam tu :P
Konfem lah kan. 
Jangan nak berahsia dengan Bella.
Yakin ja kan :p

-1-


-2-


-3-


-4-

-5-



-6-


-7-


-8-


-9-


-10-



Maybe ramai yang dah pernah tengok gambar-gambar ni kat Muka Buku.
Ada banyak lagi yang lawak kat
Like page tu tuk up to date gambar-gambar yang Lawak.



Lastly, Korang tergolong dalam gambar yang No berapa ? 
Hehe 
Baik mengaku 





8 comments:

Iha Zaliza said... Reply To This Comment

Tak tau nak mengaku yang mana satu, banyak sangat la.. :D

Lina md. munir said... Reply To This Comment

Hehehe...memang kelakar dan kebanyakannya betul.

CikAinaa said... Reply To This Comment

BAHAHAHA. Over gila baby tuh tido ats bapak dia :p hihi

CiK Bella said... Reply To This Comment

Hampir semua la tu jawabnya kan ;) hehe,

CiK Bella said... Reply To This Comment

Boleh pergi ke page FB tuk lebih banyak lawak realiti :)

CiK Bella said... Reply To This Comment

Agaklah, mst bapa dia tdo mati dah tu . Haha

Dylla Abas said... Reply To This Comment

semua bnda ni betul kan :)

CiK Bella said... Reply To This Comment

Tula pasal. hehe,