Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengganti AngryBird


Assalammualaikum semua.
Hujan baru ja berhenti kat sini setelah sekian lama berpanas.
Malam ni kita orang ada Dinner Kolej.
Ala-ala vintage Scarf.
Habis Vintage la malam ni.

Oklah, siapa tak kenal benda tiga segi + gemuk + kening tebal tu kan.
Ke ada yang tak tau ni ?
h-e-h-e



Game ni sangat famous masa zaman dulu kan.
hampir setiap Handphone ada game ni.
Tapi zaman sekarang dah ada yang lebih famous.
Nak tau ?
ke korang dah dapat agak .
Jeng-Jeng-Jeng

Nama diberi Pou.
Asal usul dia tak pasti pula.
tak siasat pun lagi.
h-e-h-e

Ni bila dia cukup makan,main,tidur.
bukan main lebar senyuman dia

Ni pula bila dia ngantuk.
semua benda pun dia tak nak bila dah ngantuk

Bila tak mandi lagi
B-U-S-U-K
Tapi, still boleh senyum

Banyak lagi Game POU yang ada


Korang try la sendiri lau nak tau lebih lanjut ;)




6 comments:

Iha Zaliza said... Reply To This Comment

ahaks betul tu Bella.. Pou adalah pakwe iha.. kadang2 iha saja biarkan dia TERberak sampai 15 kali.. nanti warna najis dia macam pelangi.. :D

Aliyaa said... Reply To This Comment

best men game ni..

CiK Bella said... Reply To This Comment

Bella tak pernah lagi biarkan dia 'membuang' sampai 2x. Nanti nak try la. hehe

CiK Bella said... Reply To This Comment

Boleh ketagih bila dah start main ;)

CikAinaa said... Reply To This Comment

Daku lah pemain setia hp kau :p hehehehehehe

CiK Bella said... Reply To This Comment

Tak pa,
asal menjana pendapatan Pou . haha :p