Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jangan Lupa Tutup Lampu Malam Ni!

Assalammualaikum dan petang semua.

First-first Bella nak umumkan sesuatu kat semua Blogger or Readers,
Ni adalah Entry terakhir Bella.
Ha ?
Terkejut tak ?

*Tak terkejut langsung!*

Sebenarnya, ni adalah entry terakhir Bella tuk hari ni dan sok
cause malam ni, Bella akan bertolak ke Kuala Lumpur, then Putrajaya.
Kita orang wakil U tuk aktiviti yang akan berlangsung di sana.
Aktiviti apa ?
Aktiviti 
"I AM 4 U"
Lau korang nak join pun boleh, so meh datang ramai-ramai ke Putrajaya.


Oklah!
Back to the title of this Entry,
mesti ramai yang dah tau.
tapi, ada ja kan yang dok tau lagi.
So, Bella nak ajak korang semua 
Tutup lampu malam ni.



"Memang malam ni tutup lampu sebab nak tidur kan?"

Bukan Bella suruh korang tutup lampu masa nak tidur.
Malam ni 1 Dunia ni akan bergelap sempena
Earth Hour.
Tak lama pun, so jom ramai-ramai Off the Light!
Sama-sama kita sumbang "Tabung Alam Sedunia"

Bella nak Highlight kat sini masa Earth Hour malam ni

Start Jam 8.30

sampai Jam Berapa ?

Sampai Jam 9.30.
Nama pun Earth HOUR kan.
So 1 Jam la.


Tapi, siapa yang nak teruskan sampai 2 Jam, 3 Jam, or sampai sok pagi, 
pun boleh^^

Bella pun join tau before bertolak ke KL malam ni.

Lau korang tak dapat nak join,
off lampu H/P pun bolehlah :p






6 comments:

Aku Penghibur said... Reply To This Comment

good luck yer :)

Sop said... Reply To This Comment

lupa nal tutup tadi.. huhuhu

CiK Bella said... Reply To This Comment

Thanx Achik.
Achik pun kena tutup lampu ;)

CiK Bella said... Reply To This Comment

Takpa, boleh buat Earth Hour sendiri ;)

melati said... Reply To This Comment

Banyak perkara yang kita belum tahu. Subhanallah. Luasnya ilmu allah

CiK Bella said... Reply To This Comment

Betul tu.
Tu lah kita kena sentiasa mengkaji rahsia di bumi ni kan :)