Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome to Johor


http://www.wonderfulmalaysia.com/imgs/johor-bahru-senai-international-airport.jpg


Assalammualaikum dan Selamat Petang.
Alhamdulillah Bella dah sampai Johor kemarin.
Lebih kurang jam 5.45 Flight dah mendarat kat landasan yang betul. Hehe,
Flight mendarat awal 20 minit gitula.

Memang tak ramai orang dalam flight. Banyak juga tempat duduk yang kosong.
Macam Biasa Bella dapat kat tepi tingkap (3 kali dah) tapi,,
sebelah Bella dua-dua lelaki.
Nasib dorang gentle bila Bella nak duduk.
Dorang still lagi bangun dan bagi kita masuk untuk duduk.

Tambang nak balik Universiti pun agak mahal jugala.
RM40+
Nasib Uncle tu peramah.

Lastly,
Bella harap,
hidup Bella kat Johor lepas ni o.k
dari segi segala-galanya.
Esok dah start kelas. 
Awal kan. Universiti lain start 17 Feb.

Btw, Welcome to Johor! 



p/s : Lepas ni Bella dah tak selalu update blog and BW kot sebab Bella kena study :/




10 comments:

CikAinaa said... Reply To This Comment

welcome back!! hehe. :DDD

Aswan Azmy said... Reply To This Comment

stdy U mana..UTM or UTHM?

CiK Bella said... Reply To This Comment

Welcome Back juga !!! :DD
Ada Amplang sini khas tuk ko :D

CiK Bella said... Reply To This Comment

UTM :)

CikAinaa said... Reply To This Comment

yeayyy!!! ^____^ mlm ni ak dtg :D hehe

CiK Bella said... Reply To This Comment

@Aina
Jangan lupa AngryBird ngan Amplang.
Bagi habis tu.

Etuza Ezawarna said... Reply To This Comment

alhamdulillah selamat sampai

CiK Bella said... Reply To This Comment

Alhamdulillah :)

Ct Noraishah said... Reply To This Comment

oo..alhamdlh. blajar rajin2 yae :)

CiK Bella said... Reply To This Comment

Thanx CT.
InsyaALLAH CT :D