Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Selamat Tinggal !


Assalammualaikum dan Selamat Malam.

Bella nak umumkan sesuatu. Sebelum tu, Korang kena sedia mental. Fizikal tak payah kot. Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim, Bella nak cakap kat sini yang ni adalah last entry dari Bella. Korang jangan sedih tau. Perasan ja Bella. Tak da pun orang yang nak sedih.

Actually, last entry dari Bella tuk malam ni di Sabah. Hehe, Janganlah korang marah. Sok Bella naik flight fly to Johor. Siapa sini orang Johor ? Dah p Legoland ? JPO ? 

Bella dah kemas barang dah. Tak caya ? Taraaa! Tengok gambar kat bawah tu sebagai bukti. Hehe, Cket kan barang Bella tapi tak tau la pula lau bag tu beranak lagi 1 esok kan. Hehe,




Tak ada apa yang Bella bawa sebagai cenderahati tuk kawan-kawan Bella kat sana sebab Bella pun tak tau nak bagi apa. Tak apala, sebab 4 Tahun kot Bella kena study di Johor. Ni baru nak masuk semester II. Tapi, yang penting Bella ada bawa keropok-keropok dari Sabah. Ada yang memang dijual di Semenanjung, ada yang tak da macam Amplang, Kuih Cincin. Tau kan Amplang yang mana 1 ? Yang bulat-bulat colour putih cream tu la.




Tapi, yang paling penting, Keropok yang kat bawah ni. Sedap! Dijamin oleh Bella. Tapi, lau korang rasa tak sedap, kita tak serasi la ni. Hehe. Banyak pula 'Tapi' Bella malam ni. Nama dia unik tau. Cuba korang baca nama dia. A.N.G.R.Y-B.I.R.D. Keropok Angry Bird bha ni . Hehe.

  

Masa Bella dok kemas-kemas nak packing, Bella ternampak Album bella colour putih-pink ni. Cantik kan ? Bella+Pink=Cinta Sejati. Hehe, Lembut ja colour dia. Bella godek-godek la gambar kat dalam tu. Tau apa Bella jumpa ? 

 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 .
.
.
.
.
.
Korang nak tau sangat ke ?
.
.
.
.
.



Ni gambar Bella masa baby-baby dulu. Masa tu tak ada gigi lagi. Hehe, 
 Okla, tu ja tuk malam ni.
Doakan Bella selamat sampai ke  Airport Senai esok ya.

Jangan lupa like Page . HEHE, 

                   


 

10 comments:

Angelika Fadhilla said... Reply To This Comment

bella study mana? dyla stay johor, jumm ahh g shopping JPO! hihikkkk

CiK Bella said... Reply To This Comment

Bella study kat UTm,
Laaa yeke? Dulu tem nak p JPo sesat 3x . Hehe
Marila tp dyla blanja. Haha

Nana Liena said... Reply To This Comment

keropok angry bird? hehe.. mcm sedap ja..pedas ea? my favo.. :) akak pun dlu study utm .. jauhnya tak sabah ke johor? huhu.. last entry pun tak apa..nanti free jgn lupa blogwalking ag.. hehe..

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

All the best Bella ^_^
Study smart tau...

P/S: Wilma sudah follow Bella k...Sempat lagi "tapau" keropok2 tu aah...

Mimie Najib said... Reply To This Comment

kmpung mak akk kat segamat johor..kiranya johor jgk la kan..hehehehe

ehh, comel gmbar bella masa tecik2.. ^_^

CiK Bella said... Reply To This Comment

Sedap kak, bella jamin. Hehe hoho, yg bella suka cheese jd xpds. Ada perisa kari ngan original juga :)
Tak jau juga. Naik flight 2 jam 20 min gtu. Yg payahnya kna merentasi laut china selatan.. Hehe,

CiK Bella said... Reply To This Comment

Thanx wilma, nnt bella terjah sna. Ni on| pakai hp ja..
Ssh nak terjah.. Hehe

CiK Bella said... Reply To This Comment

Tetap johor la tu kak, hehe.
Thanx akak *malu*

Ct Noraishah said... Reply To This Comment

comelnya Cik Bella.. ada lagi gambar dulu2 yae

CiK Bella said... Reply To This Comment

Alhamdulillah kurniaan Allah :)