Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gigi Taring Berlapis Jadi Kegilaan Wanita Jepun

Assalammualaikum and Hello World!

Petang ni, Bella nak terbang ke Jepun jap. Sayonara ! Tu semua angan-angan yang belum kesampaian. Maybe satu hari nanti. Tapi, Bella lagi minat nak pergi Korea. Boleh juga Bella berSELCA dengan Thunder Mblaq. Mula dah melalut.

Ok! Back to the normal. Korang tau tak? Mesti la korang tak tau. Tula Bella nak share ni. Kalau korang tau, korang buat-buat tak tau ja lah. Trend terkini kat Jepun sekarang ialah Gigi Taring Berlapis ala-ala Dracula tu. Girl-girl Jepun sanggup spend dorang punya duit berYen-yen tuk follow style Dracula tu. Dorang sebut sebagai 'Yaeba'.


Korang tau ka kenapa dorang suka 'Yaeba' ni ? Sebab lelaki  Jepun anggap perempuan yang ada 'Yaeba' sebagai perempuan yang comel dan nakal.


Bayaran tuk buat 'Yaeba' ni agak mahal juga lah sebab boleh mencecah RM1,200. Huh! Bella tak sanggup. Even, lelaki cakap Bella comel ke, nakal ke atau pa tapi tuk buat gigi taring cam tu, Bella tak sanggup. Cabut gigi pun Bella takut. ni pula nak tambah 'Yaeba'. HEHE.







16 comments:

Nur Dzafirah Mohd Zain said... Reply To This Comment

hew3x mmg dunia skun dah pelik... :3

CiK Bella said... Reply To This Comment

Haha, jangan orang malaysia tiru sudah. Hehe

Aku Penghibur said... Reply To This Comment

hahaha macam-macam zaman sekarang :)

Liza Licha said... Reply To This Comment

orang jepun memang suka benda pelik2. hehe

CiK Bella said... Reply To This Comment

Orang sekarang makin 'kreatif'. Hehe,

CiK Bella said... Reply To This Comment

Xboleh la berhusbandkan org jepun. Hehe,

Azee Hana said... Reply To This Comment

nak try buat la..muaahaahaha

Ety said... Reply To This Comment

WOW ! Biar betul ? Agak-agak kalau Ety pergi Jepun, boleh tak jadi kegilaan jejaka-jejaka Jepun ? Hehe, sbb gigi Ety macam tu, ada taring dan berlapis. Dulu ingtkan nak pakai braces, tapi mak tak bgi :)

CiK Bella said... Reply To This Comment

Nak tackle orang jepun la ni :P hehe

CiK Bella said... Reply To This Comment

laa, mesti laki jepun cakap ety cute+nakal nanti ;)
hehehe, lau original ada special la cam akak bella juga.
lau bella yg xda tba-2 buat......., pengsan org

BilahBatrisyia #BudakTinggi said... Reply To This Comment

woo jadi klw org malaysia yg tak laku bab ada gg taring,silalah ke jepun ^^,

CiK Bella said... Reply To This Comment

Eh, tu namanya keunikan :)

Aku Penghibur said... Reply To This Comment

tpi comel jgk :)

CiK Bella said... Reply To This Comment

kena cari ppuan mcm ni la lau cam tu .

sweetcoakcroach said... Reply To This Comment

done follow . follow me back tq :D

CiK Bella said... Reply To This Comment

Orite! thanx :)