Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jalan-Jalan 2 Jam


Assalammualaikum dan selamat malam bapak-bapak dan ibu-ibu sekalian.
Semua orang mesti baru habis dari hadap TV. Maklumlah, hari ni kan last episode Setia Hujung Nyawa. 

ok! Tinggal 3-4 hari lagi Bella duk uma ni. Sedih pula nak tinggalkan rumah. Memang ginilah lumrah orang yang duk hostel. Bila nak balik hostel ja, rasa berat hati. kan ? Jangan nak tipu Bella. hehe,

So, Bella keluar lah kejap ngan 2 orang gadis comel dan cute ni. Bukan comel dan cute ni sama meaning ka ? Haha. Bella dah kenal dorang lebih dari 7 Tahun. Sama-sama dah tau perangai masing. Yang ni suka baju ala-ala batwing. Yang ni suka pakai selendang. Yang ni pula suka.... apa-apa la.

First sekali kita orang dok cari air. Minum la kat 1 kedai ni. Semua jual mahal cakap kenyang. HAHA, Bella lah tu jual mahal. So, kami bertiga minum ja la. Boleh tahan la mahal air tu. Nasib tak makan.

Lepas tu, kita orang window shopping jap. Tak lama mana pun. Then, perut Bella tiba-tiba bunyi. *kruk-kruk* Bella pun main signal-signal nak makan ngan kawan Bella 1 orang nih. Last-last kami makan di KFC. Nak makan kat mana lagi kan. 


Before masuk KFC, semangat nak makan KFC. Bila nak order, blur pula nak makan apa. Last-last Snack Plate. Dah cubit cket before snap. Sebab xsabar nak makan 


Kami kaki Ayam tapi kami pakai kasut !


Kecil kan ayam Bella sebab Bella tak makan bahagian yang isi tebal-tebal tu.
Pelik kan 


Actually, Bella tak faham tangan dia.
Apa meaning tangan tu ar ? hehe,


Jap! Before makan Selca-selca dulu!


Okay, tu ja la. Korang mesti terliur nak makan KFC. HEHE, kalau tak, diam-diam! Shhhhh, 






8 comments:

husnahazimah said... Reply To This Comment

mestilah..bila nak balik hostel je rasa macam2.. tiba tiba je nak sakit. hee :D

CiK Bella said... Reply To This Comment

Bella selalu ja buat masa hostel dkt ngan uma tp ni lau kena naik flight balik hostel, xbolehla.. Haha

Seneorita Baharin said... Reply To This Comment

hee, betol tu, bila dah syiok dok umah memang rasa malas nk balik hostel kan..lumrah kehidupan sbg seorg pelajar.. :D btw wahhh tgok gambaq kepsi tu tiba2 teringin nak mkn kepsi.mcm mana nak diet ni dear?huhu :D

nabila biela said... Reply To This Comment

cedapnye nampak..bella..nk ayam KFC tuh..

Liza Licha said... Reply To This Comment

tgk kfc jadi lapar pulak :)

CiK Bella said... Reply To This Comment

HhHAHAHA, tak pa-tak pa. Tu last Bella makan. Hoho
katanya la ,,, haha.

CiK Bella said... Reply To This Comment

Alaaa, jau Bella nak kirim.
even guna Pos laju pun lom tentu ok lg kFC tu. hehe,

CiK Bella said... Reply To This Comment

Apa lagi, cari KFC paling dkt skrg juga ! hehe