Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Video Jawapan Lagu Sayang (Shae)


Assalammualaikum dan Selamat Malam,

Before Bella mencipta mimpi indah malam ni, Bella nak share Jawapan untuk Lagu Sayang dari Shae yang hangat di Astro dan radio-radio sekarang ni.


Untuk siapa yang tak pernah dengar dan tak pernah tahu lagu Sayang ni,
Bolehlah try dengar kat Sini 

Dah hayati lagu Sayang tu ? Hehe,

So, ini Jawapan tuk Lagu tu from Mr. Bie
...

Sayang aku baik selaluJanganlah kamu risaukan akuKu harap kamu pun baik di situKerna diriku selalu mendoakanmu
Sayang jangan talipon akuNanti habis pulak 'kereditmu'Kalau kamu rindu akan dirikuLuahkan saja di dalam doamuSayang dengar bah permintaankuJangan tinggalkan solatmuSayang jangan dengarkan bisikan hatimuItu setan menggangguSayang dengar bah permintaankuJangan lupakan TuhanmuSayang percayalah apa katakuAku akan menikahimu
 
Mari kita dengar Mr Bie nyanyi pula


Sweet ja kan lirik Jawapan dari Mr Bie. Okla, Jom tidur. Sok Bella ada kuliah. Doakan Bella tak mengantuk dalam kelas and dapat fokus Baek Punya esok! Selamat Malam semua. Sayang Kamu Semua :p


6 comments:

CikAinaa said... Reply To This Comment

Comel nyaa header :DD

CiK Bella said... Reply To This Comment

hehe, comel kan :DD

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

hye bella..
jgn lupa singgah sini ye.. 'D

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/02/senarai-link-yang-bertuah.html

CikAinaa said... Reply To This Comment

Macam mana kau buat?

CiK Bella said... Reply To This Comment

Yang ni hadiah orang buat :D

CiK Bella said... Reply To This Comment

Hye akak!
Thanx akak ^^