Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Selamat Hari Jadi Awak!



Salam Jumaat dan Hello Readers ! :)

Alhamdulillah, masalah kemarin dah selesai. Harap-haraplah. Thanx to Umi dan Abah. Thanx to Roomate Bella :)  Tadi check Web, Alhamdulillah Bella dapat Kolej yang sama untuk semester depan. Kira jadi orang yang bertuah la juga ni dari 300+ orang. Lastly, Alhamdulillah tiket pergi balik lepas Final ni tak semahal RM300++ macam selalu. Tapi,, tiket balik Raya pergi balik RM600++ -,-'' Tak balik lah raya tahun ni.


Straight to the point, Awak, Selamat Hari Lahir! Awak dah makin tua la :p Sejujurnya, saya tak da hadiah nak bagi kat awak. Sory. Tapi, rasanya, hadiah-hadiah ni tak penting kot.

Saya just nak doakan awak bahagia Dunia dan Akhirat. Tak kesahlah dalam apa-apa pun. Awak jangan tinggal solat tau. Saya tak reti la nak karang-karang  ayat ni -,-'' Sebab lapar kot sekarang ni.

Makan jap ...

Terlebih kenyang pula dah. Nak cakap, Kita study tuk masa depan. Bukan tuk Exam. Saya pun tengah cuba untuk buat cam tu. Umi selalu cakap, buat yang terbaik. kalau kita tak buat yang terbaik, next time nanti menyesal. So, just buat yang terbaik :) Kurangkan menghafal, lebihkan memahami. Saya tak lah sebijak orang lain, tapi saya rasa apa yang saya dapat tu dah setimpal dengan usaha :) Maybe lau saya usaha lebih lagi, lebih baik yang saya akan dapat. Chaiyo-2! :)


Awak, saya nak cakap terima kasih untuk semuanya even saya ni degil ngan awak. Saya janji, saya akan cuba jaga diri saya sendiri. Sory tuk semua salah dan silap saya sebelum ni. sejak kita kenal sehingga sekarang. saya betul-betul minta maaf.


P/s : R^2PIE. Good luck presentation :)

Adios Amigos !
Teehee!
:)





16 comments:

نور ناجحه عبد الملك said... Reply To This Comment

Sanah Helwah buat kawan Bella.Moga mendapat kebaikan dunia dan akhirat

Arysha Hafrina said... Reply To This Comment

Selamat Hari Jadi kepada kawan Bella . Semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan bahagia selalu :)

Haryanie yusraa said... Reply To This Comment

Selamat Hari lahir untuk kwn akak Bella.. :)

Nies alhaQ said... Reply To This Comment

Congrats dapat kolej yg sama utk sem depan.
And, happy besday to your friends! =)

Akma Khaieri ^o^ said... Reply To This Comment

Aslkum hye Bella..Hepi Besday untuk kawan awak..

CiK Bella said... Reply To This Comment

Amin ! :)

CiK Bella said... Reply To This Comment

Amin ! ^^

CiK Bella said... Reply To This Comment

:)

CiK Bella said... Reply To This Comment

Thanx Nies ^^

CiK Bella said... Reply To This Comment

Waalaikumussalam,
:))

arin cat said... Reply To This Comment

hepi besday to ur frenz :):)

Johar Mukminin said... Reply To This Comment

selamat hari jadi buat kawan bella . moga dipanjangkan umur baginya . :"))

CiK Bella said... Reply To This Comment

:))

CiK Bella said... Reply To This Comment

Amin ! :))

CikAinaa said... Reply To This Comment

ehemm. :p siapa frens kau ni hah hah hahhh? S ekk? kekekeke

CiK Bella said... Reply To This Comment

Hahaha, ada kawan saya satu org tu. :p