Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Im Coming Home ! :)



Listen ! Listen ! Listen ! Listen !

Dengan ini saya ingin mngumumkan ketibaan tetamu kehormat, Cik Bella 



Sekarang ni musim cuti dah. Ooooops! pelajar sekolah baru habis cuti akhir tahun. kami baru nak start cuti. Alhamdulillah dah sampai kat rumah :) 



Malam sebelum nak balik KK, keluar jap ngan kawan-kawan direct after last paper Commercial Law. Keluar hantar kawan di Terminal Bas Sri Putri.  Then, balik bilik,, bermulalah sesi kemas bilik + packing. Flight sok jam 9.45 am. dah janji ngan akak senior nak pergi Airport Senai jam 6.20 am sebab flight kawan jam 8.15 am.

Tup Tup!

Bangun jam 5.48 am. Bersiap la cam kena kejutan lektrik. dah la x iron tudung lagi -_____-


Tunggu punya tunggu akak tu, sempat la kejap begambar ngan kawan yg filghtnya to Penang Airport . My roomate n my Jiran Bilik 
 





x sah kalau 1 ja muka dia dalam gambar  :p




Breakfast jap kat MarryBrown di senai airport
ni gambar dari google ja. hehe, tapi sama ja rupa dia. 
Then start la terbang merentasi laut china selatan with Air Asia
"Now everyone can Fly"
Tido jap dalam flight . ZZZZzzzzZZZz




Jam 11.48 dah boleh nampak Tanah di bawah bayu dari kapal terbang. memang excited nak sampai kat Kota Kinabalu a.k.a KK. Masa tu la cari-cari, mana tau nampak rumah Cik Bella dari dalam flight. walaupun dah tau tu bukan area tempat tinggal Cik Bella. hehe :p


Even dah ada amaran suruh matikan telefon bimbit, tetap degil on h/p tuk ambil gambar. hehe :p
 At last, tepat jam 12 tengah hari sampai kat International Airport Kota Kinabalu. ngam-ngam tengah hari juga la sampai. tapi alhamdulillah dah sampai dengan selamat :)

ramai la orang dok sambut ketibaan para manusia. ada yang bawa banner lagi. ada juga yg pegang papan tanda bas pelancongan. 


Sampai ja sana terus beli makanan. haha! orang kuat makan memang macam ni la.. cari makanan ja .. last-last makan Dunkin donuts. boleh la juga isi perut.

4 comments:

thomas said... Reply To This Comment

Asal dari Sabah ke?

CiK Bella said... Reply To This Comment

stay kat sabah :)

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

orang sabah la ni :D
belajar dekaat UTM ke?

CiK Bella said... Reply To This Comment

Sabah+p.pinang+kelantan
yes, akak Qaseh study lagi ?