Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1,2,3 Menghitung Hari





Assalammualaikum dan Hello World!


Kepada yang tak tau, Bella nak bagitau ni satu rahsia.
Tapi, korang jangan bagitau orang lain tau.
Ni antara kita berdua ja. 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Sebenarnya, 
Dragon Ball ada 7 biji. Haha! 
*tak lawak pun* 


ok-ok! Actually, Bella tengah menghitung hari ni. Tak lama lagi Bella kena terbang ke tanah lain. Ada lebih kurang 10 hari lagi. Bella tak puas lagi nak duduk kat tempat kelahiran Bella ni. Chewaaah! Korang tau ke juga Bella akan terbang ke mana selepas 10 hari ni ? Hehe,

Kena balik Johor la. *cakap macam jauh sangat* Sekarang ni bella kat Sabah. Ni la hidup sebagai seorang perantau even dalam Malaysia ja. tapi, kena naik flight juga lau nak balik. Payah bebenor nak balik even Air Asia cakap "Everyone Can Fly". Ada tak yang nak spend Bella tiket balik Sabah untuk next time ? 

Tak lama lagi dah nak start Semester 2. Doakan Bella ya. Harap-harap, Bella tambah rajin sebab Bella ni pemalas. Haha! 

Walauapapun, Hidup kena sentiasa mencari ilmu. Tapi, jangan cari ja. Jangan simpan ilmu tu buat jeruk dalam kepala. Kena amalkan juga. InsyaALLAH!



Senyum! Bella nak ambil gambar korang.
1,2,3!
Chak! 











14 comments:

faie mohamad said... Reply To This Comment

selamat pulang ke tanah air, Bella :) hehhe.. tp kdg2 best gak kan travel kt tpt len slain dri negeri sndiri? wlwpun jauh tp byk pngalamn kite dpt.. hehhe

aslvie adam said... Reply To This Comment

Sabah..tringin nk g sabah.laut biru....;) kat mne nth..cantik..tgk dalam tenet jew..

CiK Bella said... Reply To This Comment

Yea! Best travel jau-jau. tak la terperap kat tempat sama ja :)

CiK Bella said... Reply To This Comment

yea, kat sabah banyak pula :) cantik-2

hana hadi said... Reply To This Comment

xpernah naik flight.huhu

FarhanahAdzlan said... Reply To This Comment

xlama lagi saya pon akan naik flight hehe :)
ilmu bukan sahaja untuk diamalkan malah untuk dishare2kan kat orang.kan sharing is caring hehe.

NAL said... Reply To This Comment

Study mana Cik Bella?
NAL study UMS, sekarang cuti...

CiK Bella said... Reply To This Comment

nanti hana mesti pernah suatu hari nanati :)
nta-2 p overse masa tu

CiK Bella said... Reply To This Comment

betul! setuju!
bella doakan sampai ngan selamat nnt :)

CiK Bella said... Reply To This Comment

Bella kat UTM Skudai.
laaaa, UMS ka pula.
jauh cket dr uma bella.

PeRdU cINta said... Reply To This Comment

semoga semua berjalan lancar ye..menuntut ilmu iitu juga ibadah.. :)

Athirah Farah said... Reply To This Comment

selamat menerbangkan diri.. hee =) jgn lupe bawak beg baju + periuk belangga skali.. hik..hik..
far singgah sini + drop komen kt cini jugak.!

free tak.? nak ajak join 1 segmen..

http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

if tanak join takpe.. drop komen situ eh.. nice to meet u..keep in touch yah.! <3

CiK Bella said... Reply To This Comment

Amin kak :) insyaALLAH

CiK Bella said... Reply To This Comment

HAHAHA! paling penting jangan tinggal diri sendiri. hehe,
insyaALLAH bella join yer far :)