Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Secret Terbesar Mr Yahoo !


Assalammualaikum dan selamat petang. Dah minum petang ?


Hari ni tuk pertama kali Bella post 2 entry dalam 1 hari.


Ni kali Bella nak share something yang interesting. Maybe ramai yang dah tau kot. 
tapi, Bella nak share juga ! Hehe



Korang selalu guna apa tuk search ? Mr Google ke Mr Yahoo ? ke  korang guna Mr Safari ? ke yang lain ? Banyak betul Question Mark . 



ok! Sekarang kita balik ke main story. Mr Yahoo's Secret. Cuba korang try buat ni step by step. Ingat! jangan tinggal satu step pun. Follow baik-baik tau.


 Buka New Tab
 Pasang Speaker kuat-kuat sampai tahap maksimum
 Pergi Yahoo Website. Pastikan bukan Yahoo Malaysia or Negara mana-mana tapi main
 Korang nampak kan perkataan 'Yahoo!' kat atas belah kiri ? Kalau nampak, lulus! 
 Cuba click titik kat tanda seru tu.
 Itulah rahsia dia ;)                       

Cam mana apa yang korang jumpa ? Apa dia secret Mr. Yahoo ? Cuba share kat Bella dan genk-genk korang . 












14 comments:

maria firdz said... Reply To This Comment

Berabad dh x buka yahoo browser... Byk guna chroome je...sbb laju... Lau yahoo byk iklan n slow...

CiK Bella said... Reply To This Comment

Bella pun xguna Mr Yahoo. guna google chrome.
tapi, saja nak share (:

rendy rhembest said... Reply To This Comment

Aku sudah coba.. tapi belum berhasil..
mungkin ada yang kurang..

Sory aku orang indon mampir disini soo aku senneng blog kamu..

B t w . . . Jangan lupa follback y http://rendyrhembest.blogspot.com/

CiK Bella said... Reply To This Comment

Patutnya boleh, pastikan pergi link yahoo us. Then click titik kat !
Btw, thanx (:

mira_nas said... Reply To This Comment

x boleh pun.. huhu.. pakai browser pe ye?

WAHIDA ALIAS said... Reply To This Comment

keluar ape?hehe

CiK Bella said... Reply To This Comment

pergi kat link ni : http://us.yahoo.com/?r387=1359382402
then click ! kat icon besar colour purple YAHOO! sebelah atas bahagian kiri

CiK Bella said... Reply To This Comment

cuba try tengok (;

eiyna tyna said... Reply To This Comment

yahoooooooo !! hehe
itu rupanyaa secret dyaa :D

CiK Bella said... Reply To This Comment

bagusla dah dapat (;
secret terbesar tu. hoho

NUR HAFIZAH said... Reply To This Comment

yahooo !! wahh merdu betul suara mamat tu . bhhaha :D

CiK Bella said... Reply To This Comment

haha (: sangat. agak panjang harakat dia (:

Rěndy Rhěm'běšt said... Reply To This Comment

Penasaran Cik.... :D :D brosernya pakai apa ya?? beri info keblog aq cik biar tau.. :D :D :D

CiK Bella said... Reply To This Comment

rendy, boleh pergi url ini : http://www.yahoo.com/
then click pada titik dekat '!' pada YAHOO! sebelas kiri bahagian atas