Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hari Pertama Final

Salam Maghrib dan Selamat Petang Raeders!



Thanx to akak Senior Bella yang dah pinjamkan Buku tebal 3F tu 
dan kawan Bella yang pinjamkan solutions. hehe
Nota cover hijau tu Bella punya :p Thanx dah teman Bella semester ni. 
-poyo-

Hari ni, Jam 9 Pagi yang lalu bermulanya peperangan antara Bella, pen, kertas dan Kalkulator. Alhamdulillah! Satu paper dah selesai walaupun agak pahit untuk dikenang kembali. Tak sabar nak letak semua buku dan nota-nota kat dalam kotak. Boleh bagi Junior nanti kan.


3 Jam berperang dengan soalan ni. 
Walaupun dah dibagi Formula sampai 3 muka surat.

Soalan yang keluar agak mencabar juga sebab tak da dalam buku. Macam kawan Bella cakap, ni bukan lain cket, ni lain banyak ni. Nota-nota dan latihan dalam buku pun susah. Yang keluar berkali-kali ganda lagi susah. Carrymark pun tak bayak sangat. Bella pun tak tau la apa yang Bella akan dapat. Tapi, Bella dah usaha yang termampu dan buat yang terbaik. Doakan Bella ya :')


Peneman ketika tidur ni. Mr Phin-phin Bella.
Sila abaikan locker kat belakang tu. haha

Tadi lepas jawab terus call Umi. Mengadu kat Umi. Nasib Umi memahami. Thanx Umi. Sebab dah bagi semangat kat Bella. Nak Call abah, tak boleh. Abah outstation kat luar negeri. Bella doakan keselamatan keluarga Bella kat sana. Bella rindu dan sayang mereka :')

Banyak lagi paper lain yang Bella kena fikir. Biarkan yang lepas. 
Just teruskan Berdoa dan Tawakal

Thanx kat Readers yang luangkan masa baca ayat-ayat Bella ni. Bella hanya minta doa korang semua. Thanx ^^


6 comments:

PeRdU cINta said... Reply To This Comment

setelah berusaha dan berdoa..lalu bertawakkal lah..

Cik Bella said... Reply To This Comment

Betul tu akak.
Thanx akak :)

Mysara Ab Rahman said... Reply To This Comment

yg pntg dh wt yg terbaik..:)

Cik Bella said... Reply To This Comment

Ya, dah usaha kan :)

Secret Of Shaila said... Reply To This Comment

god luck n do the best..^^

Cik Bella said... Reply To This Comment

InsyaALLAH1
Thanx :)