Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Facebook Naik Taraf Lagi


Assalammualaikum dan Hello Readers!
Teehee!

Facebook naik taraf lagi ? Bella maksudkan 'upgrade' ya. Maybe Bella yang lambat kot. Mungkin ada yang dah tau. Tak pa la. Bella nak share juga. Teehee! Sharing is Caring. Bella tak perasan sebenarnya sampailah Bella nampak kawan Bella share kat Facebook.

Apa pula Mark Zuckerberg buat kali ni untuk meng'upgrade' Facebook? Tengok kat bawah ni.

Sila abaikan comment-comment kat atas tu. 

Perasan tak ? FB dah boleh letak gambar dalam comment. Lepas ni bolehlah kita balas-balas comment dengan gambar. Asyik dok comment dengan ayat 'biru' la, hitam la. Cuba try test buat perubahan pula kat comment korang. Teehee!

Macam mana nak buat ? Nampak tu simbol comel   tempat nak tulis comment ? Click ja simbol tu dan attach gambar yang korang nak. Camera tu tak lah pink cam tu ya. hehe Colour kelabu tu ja.

Cepat try. Mana tau tak jadi. Teehee! Selamat Meng'try'. Lau tak dapat, jangan tanya bella. Tanya Mark Zuckerberg. Teehee!





18 comments:

heirizalieyana said... Reply To This Comment

itu lha cik bella, , ke arah kemajuan,,heheh fb pown dh boleyh hashtag mcm tweet dh sekarang

liana sulaiman said... Reply To This Comment

classs laaa...

Tcca Anuar said... Reply To This Comment

haha sekarang suka letak letak gambar dlm cooment. hehe

aii ♥ said... Reply To This Comment

best gak kan.... lagii la ceria berkomen .. :)

Nurfaezah Abdullah said... Reply To This Comment

oh iyeke? hehe fae dah bosan dah online kat FB hehe segala update ape about FB fae x tau hehe

Cik Bella said... Reply To This Comment

@heirizalieyana tula, nak kena bersaing ngan twitter dah sekarang ni,

Cik Bella said... Reply To This Comment

@liana sulaiman Terbaekkk! Teehee!

Cik Bella said... Reply To This Comment

@Tcca Anuar Bella baru try sekali. haha

Cik Bella said... Reply To This Comment

@aii ♥ tula, nampak cket bercolour tempat comment tu . Teehee!

Cik Bella said... Reply To This Comment

@Nurfaezah Abdullah ni mesti peminat Twitter . Teehee! :DD

PeRdU cINta said... Reply To This Comment

semakin canggih moga kita tidak semakin lalai dan leka..

Cik Bella said... Reply To This Comment

@PeRdU cINta InsyaALLAH kak =)

@lice Moonlight said... Reply To This Comment

Lama tak buka Fb, dah maju huh? Anyway, thanks share this, bak try jugak letak cute emoticon <3

Ira Mira ♥ said... Reply To This Comment

banyak betul perubahan kat fb nie. hehe

::thexieza:: said... Reply To This Comment

aah...hehe..best2 :)

Cik Bella said... Reply To This Comment

@@lice Moonlight Banyak betul FB buat inovasi kan. Emoticn, #Tag la. ni gambar pula :D Teehee!

Cik Bella said... Reply To This Comment

@Ira Mira ♥ mesti kena upgrade sebab takut pelangan lari kan . Teehee! :D

Cik Bella said... Reply To This Comment

@::thexieza:: Betul-2 :)