Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Assign Job Bahaya ?!

Assalammuaaikum dan Selamat Malam Raeders!
Teehee!

Mesti ramai dah tahu dan dah sign up Assign Job. Bella pun dah sign up. Sebabnya, senang nak dapat earning dalam masa yang singkat. Dah lama Bella tak masuk Assign Job sebab hari tu Bella sibuk dengan Exam. Bila cuti ni, Bella nak tengok lah available Jobs yang ada. 

Tetiba....

Bella nampak ....



Bella agak konfius bius kat situ. Betul ke ? Bila korang buka Assign Job, korang dapat cam ni juga ke ? ke Bella sorang je yang pelik. Bila Bella try nak buka juga web tu, dia tanya benda lain pula. Jadi, Bella pun tak buka Assign Job tu. 

Entahlah betul ke tak ni. ni just sharing :)




16 comments:

Rieya Ramlee said... Reply To This Comment

Ok je..tak ada pun keluar mcm tu...hehe

Wanie Zunidan said... Reply To This Comment

Eh ! wani buka assignjob okey je . Mungkin kena btulkan tang url tu kut , kut jela , hehe

Cik Bella said... Reply To This Comment

@Rieya Ramlee Bella ja ni yang pelik kot ><

Cik Bella said... Reply To This Comment

@Wanie Zunidan Bella dah try ubah link tapi still sama. tak tau la.

✗ ⓕⓘⓕⓘⓨ ⓕⓘⓣⓡⓘⓐⓝⓘⓔ ✗ said... Reply To This Comment

hehehe.. saya mmg tak percaya sgt dgn assign job ni. tak tahu lah knp

♥ Izni ♥ said... Reply To This Comment

smlm izni kena cmtu. hari ni iz buka da ok dah ^_^

heirizalieyana said... Reply To This Comment

yg yana ok jew cik bella

Cik Bella said... Reply To This Comment

@✗ ⓕⓘⓕⓘⓨ ⓕⓘⓣⓡⓘⓐⓝⓘⓔ ✗ tak tau la. byk dah kan cara earning mcm tu

Cik Bella said... Reply To This Comment

@♥ Izni ♥ Alhamdulillah lau mcm tu :)

Cik Bella said... Reply To This Comment

@heirizalieyanaBella buka guna laptop jd cam tu. guna computer ok pla. pelik-2 . haha

boni kacak said... Reply To This Comment

mungkin ada something yang tak kena tu. saya nak cakap pun saya tak tau nak explain macam mana..

Cik Bella said... Reply To This Comment

@boni kacak mungkin la kot. tak pa :)

Aku Penghibur said... Reply To This Comment

oohhh yeke,, cuba tutup buka balik

Cik Bella said... Reply To This Comment

@Aku Penghibur dah try dah ni Alhamdulillah ok :)

heirizalieyana said... Reply To This Comment

@Cik Bella dye serasi dgn kmpter :)

Cik Bella said... Reply To This Comment

@heirizalieyana Dia x serasi dgn laptop akak bella. haha