Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hadiah dari Blogger Nabila Medan

Assalammualaikum dan Hello Readers! 
teehee!

Gambar Hiasan diimport dari Google Image

Malam ni Bella just nak share satu entry pendek. Masa Bella baru balik dari Centrepoint spending time dengan kawan Bella yang dah 2 Tahun lebih tak berjumpa, Bella ternampak satu sampul surat atas nama Bella. Tapi, sampul tu dah terbuka. Akak Bella pun excited nak tengok apa Bella dapat :p Teehee! Dia dah buka dulu.

Bella baru dapat hadiah dari Nabila Medan. Comel giler. Giler tak comel kan. Teehee! Lepas ni nak pakai la hadiah tu. Apa sebenarnya hadiah yang Bella dapat ? Teehee! Jeng Jeng Jeng! :p

Cermin Comel

Btw, semua result Bella dah keluar. Alhamdulillah dengan apa yang Bella dapat even tak setinggi masa semester satu dulu. Tapi Alhamdulillah :) Nanti Bella nak update entry jalan-jalan ngan kawan Bella tu pula. Teehee! Ada pasal World War Z! Teehee! Siapa dah tengok ? Okla, Gud Natch!




18 comments:

heirizalieyana said... Reply To This Comment

wah cermin comel..nnti sentiasa ada dlm handbag cik bella

Cik Bella said... Reply To This Comment

@heirizalieyana Haha, mestilah :)

Cik Kumbang said... Reply To This Comment

bestnya dapat hadiah,comel pula tu :)

zuhaida ayda said... Reply To This Comment

wah.. tahniah..... :)

Sally Samsaiman said... Reply To This Comment

comel jer... :D

Iema Gurlz said... Reply To This Comment

hye
dtg jenguk bella kt sini ^^
nanti boleh duduk depan cermin chomel toe lame2 ^^

Cik Bella said... Reply To This Comment

@Cik Kumbangmmg best :) hehe

Cik Bella said... Reply To This Comment

@zuhaida ayda thanx Ayda ^^

Cik Bella said... Reply To This Comment

@Sally Samsaiman yer. mmg comel :3

Cik Bella said... Reply To This Comment

@Iema Gurlz Tula, takut-2 pula pecah nnt cermin tu. hehe

Tetamu Istimewa said... Reply To This Comment

Assalamualaikum, salam ziarah. Singgah kali pertama dan follow. Sudilah ke blog saya dan follow.

Lynn Munir said... Reply To This Comment

Tahniah Bella, bila dapat hadiah comel hati mesti suka kan. Kalau boleh hadiah tu pun tak mau dibuka kerana bila dalam bungkusan ia lebih indah dipandang mata.

cik didiey said... Reply To This Comment

eh??giler comel cermin tu..ada eh cermin cmni..baru tau..huhu

WAHIDA ALIAS said... Reply To This Comment

bestnye dapat hadiahhh..nakkk..hehe

Cik Bella said... Reply To This Comment

@Tetamu Istimewa Terima kasih sudi singgah ^^

Cik Bella said... Reply To This Comment

@Lynn Munir Betul tu kak, lau xbuka, barula nampak baru xD

Cik Bella said... Reply To This Comment

@cik didiey Tula, mesti beli nanti :D

Cik Bella said... Reply To This Comment

@WAHIDA ALIAS Mana boleh , hehehe