Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bella Kembali Berblog


Assalammualaikum dan Selamat petang Readers!
Teehee!


Lama giler Bella tak update blog. Giler tak lama kan. Teehee! Takla lama sangat sebenarnya. And Guess what ?! Bella dah sampai rumah. Teehee! Gembiranya. Bella dah sampai Sabah. Tapi, balik ni Bella tak sihat sebab jerebu kat Johor bertambah teruk. Bella sakit tekak+Demam. InsyaALLAH esok esok Bella sihat lah. Teehee! ^^

Masa baru sampai KK. OTW balik rumah. Teehee! ^^

Alhamdulillah, exam Final hari tu dah berakhir. susah senang belakang kira. Gred A,B,C,D atau Z semua belakang kira. Yang penting semua dah berakhir. InsyaALLAH Bella dah buat yang teraik dan termampu. Sekarang, hanya mampu berdoa dan tawakal. Korang doakan Bella sekali ye. Teehee! ^^

InsyaALLAH lepas ni Bella rajin berblogwalking. Lama dah tak BW korang yang comel loteh ni. Teehee! ^^ Lastly, untuk akak yang nak ambil lesen, gurt luck! Bolehlah kita keluar naik kereta sendiri lepas ni. Jadi Driver Bella pula lepas ni. Teehee!

Cuti kali ni pendek ja. 1 Minggu lebih. Sebab Bella ada short sem. Tak pa la. Gitulah hidup student. Kan3? Tak lama dah kan puasa. Jangan lupa ganti puasa cepat-cepat tau. Tak sabar nak puasa. Teehee! 

Hadiah dari Ain Hamdan



4 comments:

heirizalieyana said... Reply To This Comment

dh selesai exam ke cik bella

Cik Bella said... Reply To This Comment

Yeah! ^^ Teehee!
Alhamdulillah, dah ^^

heirizalieyana said... Reply To This Comment

boleyh kmbali berblongging :)

Cik Bella said... Reply To This Comment

@heirizalieyana kembali aktif tuk seminggu dua. haha lepas tu ada short semester