Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Header Baru Bella



Assalammualaikum dan Selamat Malam Readers ! :)

Bella ada buat satu Header baru tuk Blog ni. Alhamdulillah siap juga. Patut siap awal lagi tapi Bella main WeChat jap dengan Umi tersayang ! Tapi, Bella tak terer sangat bab-bab ni apa-apa pun, Usaha Tangga Kejayaan!

Ni Header lama 
Actually, yang ni bukan Bella yang buatkan.
Rakan Blogger yang buatkan :)

Yang bawah ni lah Header Baru yang Bella buat.
Colour ada tak semangat tapi tak pa lah.
Malas dah nak edit balik.
Hehe



Ok tak ? Cam lawak jer kan -,-'' Btw, Bella+Pink. Memang tak dapat dipisahkan. Haha Oklah! Gudnight ! Adios Amigos! Smile :)





16 comments:

Qaseh Farra said... Reply To This Comment

comey dah tuh..hihihi..

Aliyaa said... Reply To This Comment

cantik gitu..

CiK Bella said... Reply To This Comment

Thanx :)

CiK Bella said... Reply To This Comment

Tak derlah,
btw, Thanx :)

Nur Nabihah said... Reply To This Comment

Cantik2 :)

CiK Bella said... Reply To This Comment

Thanx :)

Deqla Manjew said... Reply To This Comment

assalamualaikum..hye..singgah bls kunjungan.. wahh comey header secomey orgnya... ;)

AyueJean AJ said... Reply To This Comment

Okaylah tu....

Nurul Yuyu said... Reply To This Comment

comel laa! :D

jom laa join contest saya :)

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html

CiK Bella said... Reply To This Comment

Waalaikumussalam,
Thanx Deqla ^^

CiK Bella said... Reply To This Comment

Usaha tangga kejayaan . haha

CiK Bella said... Reply To This Comment

Thanx dah jemput Bella.
InsyaALLAH Bella join ya ^^

Nana Liena said... Reply To This Comment

hehe..tak apa kak bella..kta pun create header ikut idea n semangat..huhu..lawa ke tdk yang penting titik peluh kta sendiri.. :)

CiK Bella said... Reply To This Comment

Setuju! Kita msti lah kena suka. Buat sndiri tu. Mna mau cari , thanx :))

CikAinaa said... Reply To This Comment

pehh. pandai edit header dah ni. :)


p/s: mcm kenai ja gmbr tuuu :P

CiK Bella said... Reply To This Comment

Akhirnya, Ainaa coming back :D
haha, saja try-2.

opppps!