Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klinik + Kasut VS TWilight


Kemarin Jam 2 pergi klinik sebab ada sakit cket. pergi sana dengan akak Ain. Senior kat UTM a.k.a delivery terkenal Kolej Perdana. Kak Ain ni baik and sporting Seriously syurga (kata Mat Luthfi). 
Thanks la kat Kak Ain :) 


masa jumpa doctor kat klinik tu, ada ka dia boleh tanya 

"U ni MENGANDUNG ke ?"

adohai! cam orang mengandung ke wahai En. Doctor .

Lepas check, bayar ubat. boleh tahan mahalnya. lebih kurang RM50 juga



Then, pergi U Mall. Niat sebenar nak pergi situ untuk beli kasut. hehe,, pusing punya pusing,, x jumpa kasut yang 0.k. ada problem size la,terlampau tinggi la, style la, x selesa la, keras la, tapak bunyi la and bla2..so in conclusion, x terlaksana misi utama.


then,, nampak cinema ni... hm,,, hm,,, hm,,, pergi la tengok. 0.k first time tengok wayang kat Johor ni. first2 dah pilih Istanbul Aku Datang. kawan-kawan kata best la. romantik la.. x macam filem Aku Terima Nikahnya. Last2 pilih Twilight Breaking Dawn Part 2 gak even time dia sama dua-dua filem ni. Reason : Undefined!



Anak Bella comel sangat-sangat. haha! cam nama Cik Bella . Rambut dia cantik. tapi tangan dia cam orang besar.. HAHA. tangan saya lagi kecil kali. Awal-awal memang blur even dah tengok Part 1 masa kat KML dulu ngan roomate+jiran. setiap movie pun awal-awal mesti blur.. HEHE. Best juga la movie ni. Suspen Gilaaa! First time tengok movie kat cinema menggigil, sejuk gila aircond dia. orang sebelah siap balut selendang lg, padahal lelaki . HEHE Before ni sejuk jga tapi x sampai tahap gigil lagi.. Tu ja la, lau bgtau cerita dia nnt dah x suspen. :DD



4 comments:

CikAinaa said... Reply To This Comment

Fuiiyoooooo! Dia pergi cinema lahh :p 2 in 1 blog ni ?

CiK Bella said... Reply To This Comment

Jgn jelez :p bolehla, boring2 best pla post cni.. haha

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

lepas ni p tgk wayang kat Aeon Tebrau city pulak ;D

CiK Bella said... Reply To This Comment

tak pernah p lagi kak.
Pernah p Eoan Bukit Indah ja
Tu pun sesat juga la . hehe