Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

First-First Ber"ENTRY"




First Of all, saya Nur Nabilah Binti Mohd Bakri membuat blogshop  ni atas sebab tugasan yang diberikan oleh pensyarah kami Dr Norhaizan untuk subjek Information System and Technology. tiba-tiba pula pakai ayat skema. biasalah, first entry ;) 





Actually, barang-barang yang ada kat sini memang wujud dan sedia untuk dijual tapi before ni guna page Facebook ja.. rasanya lagi mudah sebab 97% (nta betul ke x percentage tu) orang kat dunia ni ada Facebook. kan3? Tipu la kalau teda Facebook :p Lawat2 la page facebook original saya tuk banyak lagi item ya .. ^____^ Tapi disebabkan tugasan ni juga, saya dah pandai cket2 nak buat blog. dari 100% jakun pasal blog dah jadi 99% jakun .. boleh la tu turun 1%. 

 Ayat dah mula merapu ni . adoyai ! sabar ja la yer..





Btw, thanx tu Dr. Norhaizan :) Boleh klik kat sini untuk pergi ke page .




visitor2 bolehla follow blog ni and bagi komen2. Thanx banyak2 tuk kamu semua :)







4 comments:

Ahmad Asyraf said... Reply To This Comment

wuhuuu nabiel buat blog..hehe teruskan usaha ya.. :D

CiK Bella said... Reply To This Comment

hehe, ya, lau ada pa2 sya tya ko ar. thanx! :D

QasehnyaRania said... Reply To This Comment

oo..gitu kesahnya ye :D

CiK Bella said... Reply To This Comment

Begitula al kisahnya kak, Hehe