Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Drama Best!


Assalammualaikum w.b.t


Minggu lalu, Bella tak pernah tidur awal kecuali ada 1 hari tu sebab Bella sakit. Sekarang ni makin hari makin buzy. So, as a reward tuk diri sendiri Sabtu ngan Ahad ni Bella langsung tak study. Sentuh buku pun tak. Jangan ikut perangai Bella yer adik-adik. hehe. Tapi, kekadang, kita tak boleh lah juga terlampau study sampai tak sempat nak tengok dunia luar. 

Masa ari Sabtu tu, Mula-mula Bella try tengok drama Good Doctor, tapi sebab tak kuat tengok orang kena cucuk sana sini, Bella tukar ke cerita Lie To Me tapi tengok rating rendah, tukar lagi dan tukar lagi -_- At last, Bella tengok Good Of Study@Master Of Study. Lama dah cita ni. Tapi best.


Tuk siapa yang tak suka study or selalu rasa cam mustahil ja nak score or yang seumpama dengannya, Bella syorkan anda, anda dan anda tengok cerita ni. Semua ada 16 episode. Dulu kat Matriks pun, ada lecturer ni dok citer drama ni. 


Apa yang Bella boleh kongsikan, anggap pelajaran kita tu sebagai 'game'. Tak stress kan main game kekadang memang stress lau tak dapat next level tapi bila dah dapat, memang puas giler. Giler tak puas. Gitu juga dengan pelajaran. Jangan anggap pelajaran ni study tapi GAME. 

Yang lain, bolehlah tengok sendiri dalam drama tu. Bella tengok drama i dalam 2 hari jer. Siapa yang tengok tu, kongsi-2 la ^^ Boleh tengok kat DramaLoad. Laju tanpa buffering. Teehee!

Wish me dapat naik level seterusnya dalam 'GAME' ni ^^

4 comments:

Nurfaezah Abdullah said... Reply To This Comment

that's the joy of being a student right ^^

Cik Bella said... Reply To This Comment

@Nurfaezah Abdullah Betul tu! Bila dah keja mesti rindu dengan zaman belajar ni :)

Liza Licha said... Reply To This Comment

singgah.. hehe.. tak tw la citer apa best sbb mmg xtgk korean drama

Cik Bella said... Reply To This Comment

@Liza Licha laaa yeke, cerita ni best :) Try la tengok